Home
alainge, catering bedrijf
 

Beskuite

Heeft u nog nooit van de Zuid-Afrikaanse Boere Beskuit gehoord? Dan mist u een heel bijzondere, gezonde, koekachtige lekkernij. Bestel ze bij ons en ervaar zelf de heerlijke sensatie van soppen, bijten en eten.

Beskuiten komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, en ze doen denken aan de ouderwetse scheepsbeschuit. De Zuid-Afrikaanse boeren aten en eten graag een beskuit bij hun ochtendkoffie. Ze stonden tegen 5:00 op en begonnen de dag met koffie, ‘Boeretroos’ genoemd en beskuit. De beskuit is heel hard en werd in de koffie gedoopt om snel te kunnen eten. Een beskuit zit vol met goede en gezonde ingrediënten, kortom een goed begin van de ochtend als er hard gewerkt moet worden. Tegen 9:00 werd er een 'echt' stevig ontbijt van pap en brood genuttigd.

 
verse beskuite.

De Boere Beskuit

 

De Boere Beskuit Original bestaat uit o.a. Allbrann zemelen en gedroogd fruit. De broodachtige koek wordt na het bakken in de oven gedroogd en is daardoor goed te bewaren. Het is heerlijk als een snel ontbijt of verantwoord tussendoortje. U betaalt voor een zak van 400g € 6,50.
U kunt deze bij ons aan huis kopen of bestellen.