Home
alainge, catering bedrijf
 
à la inge 10 jaar!

Welkom op de site van àlainge. Wij leveren overheerlijke taarten, borrelhapjes, soepen, complete maaltijden en natuurlijk de onvolprezen orginele Zuid- Afrikaanse Boere Beskuit.

àlainge richt zich met name op feestjes, groot maar zeker ook de kleine. Dus als u een verjaardag of iets anders te vieren hebt,  maar niet weet hoe u dat wilt aanpakken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Er is heel veel mogelijk bij ons. We werken kleinschalig en zijn dus heel flexibel.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, bel ons dan even.

In deze tijd van Corona lijkt er weinig te beleven te zijn. Catering ligt voor een groot deel nog steeds stil omdat we geen feestjes vieren. Langszaam komt dat weer op gang en wij denken heel graag met u mee. Er is vaak best veel mogelijk, bijvoorbeeld op kleine schaal of door de gerechten te bezorgen op verschillende adressen en die dan digitaal gezamelijk op te eten.

 

Maar naast catering doen we nog veel meer. We maken oa. mondkapjes uit gerecyclede stoffen. En de opbrengst gaat voor een deel naar een door u gekozen goed doel. Hoe leuk is dat!!

We hebben in het voorjaar 2020 een Puzzelbibliotheek opgezet. Dan kunt u een voor u 'nieuwe' puzzel leggen.  

En in november 2020 zijn we de actie #Hartverwarmen gestart. Om de harten van onze zorgmedewerkers te verwarmen, nu ze zo vaak met boosheid en agressie te maken hebben. Doet u ook mee?