Home
alainge, catering bedrijf

Gastenboek

Reactieformulier


Very sad to lose Bitcoin and other crypto assets. Speaking from experience, I know how that feels. If you are a victim of Binary option, Forex trading, ICO Scams, Bitcoin phishing or exchange platform scams, I have good news for you. Don't give up , write directly to QUADHACKED@GMAIL.COM , this credible agency is recovering bitcoins for all investment victims. Service delivery is second to none. Hurry write an email to QUADHACKED@GMAIL.COM if in any case you lost the original investment or if you have been in contact with fake recovery agents he can also help you recover from them.

FINN EDMILSON14-08-2022 07:58

10 JAAR A LA INGE! HARTELIJK GEFELICITEERD!

Als Inge voor je bakt en kookt, voel je je gast op je eigen feest!

Wil je thuis lekker en gezellig uit eten gaan? Dek de tafel feestelijk en vraag Inge te zorgen voor een keuze uit haar verrukkelijke taarten, kleurrijke salades, verleidelijke toetjes...

Inge neemt altijd iets extra's mee als ze haar gerechten komt brengen: haar hartelijkheid en gulle lach.

Een borrelhapje is bij Inge niet alleen maar een mond vol lekkers: de verzorgde, originele presentatie verdient ook alle lof (en een foto voor je je tanden erin zet)!

A la Inge: van harte aanbevolen voor geurige, kleurige, smakelijke, professioneel verzorgde verwennerij!

Peter en Margreet Kluit-Schaefer12-03-2021 10:09

Wauw, via een puzzel (die nog niet af is) waarover ik las bij ' in de buurt' naar een high tea.
Wat een heerlijkheid en wat een verrassing! Een fijne mix van verschillende smaken en allemaal even lekker! Mijn zus is net zo enthousiast.
Ik kijk al uit naar aanstaande zondag, voor moederdag ga ik mij dit ook maar cadeau doen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn zoon en mijn vriend het ook heerlijk zullen vinden.

Ester05-05-2020 16:41

Ik heb weinig mensen met zo veel passie en enthousiasme zien praten over eten. Wij hebben voor onze bruiloft Inge ingeschakeld om een brunch te organiseren voor na de huwelijksceremonie (en voor het volgende onderdeel van het programma). Zij heeft ons volledig in de watten gelegd door alles uit handen te nemen. Zij nam alles mee wat nodig was en was 's ochtends al aanwezig om alles klaar te zetten. En met alles bedoel ik ook alles. Zelfs een extra sta-tafel was geen probleem!
Het eten was absoluut overheerlijk. Wij hadden niet echt een heel duidelijk idee van wat wij wilden maar zij had een overzichtelijke lijst met dingen die zij zoal maakt zodat we een idee konden vormen. Zij dacht enthousiast mee en kwam ook met hele goede suggesties. Zij heeft zelfs de decoratie van de cupcakes aangepast aan het "thema" van de decoratie die wij thuis hadden hangen.
Wij hebben zorgeloos de sleutel bij haar achter kunnen laten zodat ze, na het opruimen, de deur achter zich dicht kon doen en de sleutel weer door de brievenbus kon gooien.
Naast het heerlijke eten is Inge lief, enthousiast en denkt zij heel erg goed mee met je wensen. Het is duidelijk haar missie om diensten te verlenen die voorbij gaan aan alle verwachtingen.
Wij hadden ook een gast met een bijzonder moeilijk dieet. Nadat wij een lijst van allergieën hebben doorgestuurd heeft zij speciaal voor deze gast mooie creaties gemaakt. Het eten was voor deze gast erg lekker maar ook nog vrij origineel, wat moeilijk is als het een veganist met vele allergieën betreft.
Het eten was overheerlijk en daar is dan ook goed van genoten. Er waren op het laatste moment meer gasten dan gepland door omstandigheden maar Inge had zo veel gemaakt dat dat absoluut geen probleem was.
Ik kan haar van harte aanraden.

Marjolein van Dongen29-08-2018 15:43

Hoi Inge,

nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van het Italiaanse buffet. Voor 80 mensen alles warm aan leveren , wat een klus. Het smaakte heerlijk en we hebben veel complimenten gehad. AlaInge: warm aanbevolen !

Andrien van Roon27-06-2017 11:30

Wij hebben al een paar keer genoten van Inge's heerlijke schotels en haar vriendelijke en flexibele service; dankjewel Inge!

Brigitte08-05-2017 09:43

Hai Inge,
Wat hebben we genoten van jouw héérlijke lunch!! Er was je niks teveel, we hadden een aantal personen met dieetwensen, en daar kon je wel wat mee!! Zeker voor herhaling vatbaar!! Nogmaals bedankt!!

Groetjes van mij,
Jeannette

Jeannette22-02-2017 16:02

Gisteren van een waanzinnig lekkere paprikasoep genoten. Gemaakt en geserveerd door Inge. Dat smaakt naar meer.

Romy27-11-2015 09:32

Dank je wel, Inge, voor de heerlijke taarten voor mijn verjaardagsfeest! Ze waren allemaal heerlijk. Groeten uit Onderdendam. 

Marte17-03-2013 15:34

Beste Inge, Op zaterdag 16 februari jl. verzorgde jij voor ons een geweldig Marokkaans buffet ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man. Het was best een klus want het moest voor 40 man/vrouw zijn. Maar ik kan je zeggen iedereen heeft enorm genoten van jouw lekkere eten. En wat is een feestje zonder lekker eten nietwaar? Tot slot had je ook nog een geweldige taart gemaakt, geheel in overeenstemming met de tekening op de uitnodiging. Echt heel creatief en natuurlijk vooral ook weer heel smakelijk. De hoeveelheid was echt perfect. We hielden niet veel over en het was ook zeker niet te weinig. Best moeilijk uit te kienen als het om 40 personen gaat. Al met al dus een waar succes. Heel erg bedankt voor je inzet Inge, ook namens Melle! En bij een volgend feestje zal ik zeker weer aan je denken, want je aanbod is enorm gevarieerd en nodigt zeker uit tot meer feestjes!! Lieve groetjes, Thessa

Thessa Bakker22-02-2013 10:00

1   |   2      »      
Reactieformulier

Reactieformulier