Home
alainge, catering bedrijf
 

Kindertaarten

Bij àlainge kunt u terecht voor alles rond uw kinderfeestjes. We kunnen met u meedenken over de invulling van het verjaardags feestje. Wij maken grappige taarten, die binnen het gekozen thema passen en die ook heel goed eetbaar zijn. Bovendien kunnen we een traktatie voor op school verzinnen en maken die in het thema van uw feestje past.

   

Kinderfeestjes

Ook voor de invulling van een feestje kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van een workshop cupcakes, hartjes taart maken en versieren of met de kinderen samen een high tea bereiden, opmaken en gebruiken. Heel erg leuk met onze prachtig ouderweste kop en schotels.

Met de cupcake workshop gaan we met marsepein cakejes versieren. De ervaring leert dat kinderen dit heel erg leuk vinden en er veel creativiteit in kwijt kunnen. Ook voor jongens is dit inspirerend. Voor een cupcake workshop rekenen we € 12,95 per kind. We zijn 2 uur bezig en de kinderen versieren dan 6 cupcakes en krijgen ze mee in een mooie doos.
De cupcakes kunnen ook opgemaakt worden in een vaasje zodat je een boeketje krijgt. Deze workshop kost € 19,95 en duurt 2,5 uur.

Een andere mogelijkheid is een taart op te bouwen en te versieren. Wij maken vullen beschuitbodems met een lekker mousse en versieren de taart dan met  chocola,marsepein en fondant. Deze workshop duurt 2 uur en kost 15,95 per kind.

De workshops kunnen bij u thuis worden gegeven.

 

Traktaties