Home
alainge, catering bedrijf

Gastenboek

Reactieformulier

Lieve Inge,
Zondag 13 januari verzorgde jij een geweldige High Tea voor 20 personen bij mij thuis in Amsterdam. Hoewel ik jouw bakkunsten al een keer had geproefd, was ik toch verpletterd door de hoeveelheid, diversiteit en originaliteit van het buffet! Het was geweldig en heerlijk, ik heb alleen maar positieve reacties gehad en voor mij was het de meest ontspannen verjaardag ever! Nogmaals heel hartelijk dank, doen we nog een keer.

Monica20-01-2013 10:48

Hoi Inge,Mijn complimenten voor de heerlijke taarten en de brownies. Op mijn werk heeft iedereen weer heerlijk gesmuld. En bedankt voor de extra service (de schalen en de taartschep).groetjes,Elles

Elles08-08-2012 00:54

Beste Inge,Ik was onder de indruk van de Marokkaanse maaltijd + het toetjesbuffet wat je hebt gemaakt voor de verjaardag van Gert. Het was niet alleen erg lekker, maar ook zeer verzorgd.Ik ben dus meteen op je site gaan kijken en hou je zeker in gedachten (en zal reclame maken). Ik hoop dat je ook in de regio van Leiden levert!

Annelies01-07-2012 07:35

Hoi Inge,

Je werk was fantastisch, we hebben allemaal genoten van de Bokkenpootjes taart en de Lasagne, heerlijk hoor. Voor herhaling vatbaar!!! Groetjes Liesbeth

Liesbeth Boertien 09-04-2012 18:05

Ha Inge,

Wat een leuke workshop was het weer! Jonathan en Sophie vonden het heel leuk om cupcakes te maken. Gisteren heb ik ze n voor n op de foto gezet. Een prachtige spin, schildpad, paddestoel en nog veel meer moois. Na een hele avond bewonderd te hebben, mochten we van Jonathan deze ochtend allemaal een cakeje opeten. Heerlijk! We tekenen alvast in voor de volgende workshop ;-).

Groetjes, Pauline

Pauline25-02-2012 09:51

«      1   |   2   
Reactieformulier

Reactieformulier