Home
alainge, catering bedrijf

Gastenboek

Reactieformulier

Ik heb weinig mensen met zo veel passie en enthousiasme zien praten over eten. Wij hebben voor onze bruiloft Inge ingeschakeld om een brunch te organiseren voor na de huwelijksceremonie (en voor het volgende onderdeel van het programma). Zij heeft ons volledig in de watten gelegd door alles uit handen te nemen. Zij nam alles mee wat nodig was en was 's ochtends al aanwezig om alles klaar te zetten. En met alles bedoel ik ook alles. Zelfs een extra sta-tafel was geen probleem!
Het eten was absoluut overheerlijk. Wij hadden niet echt een heel duidelijk idee van wat wij wilden maar zij had een overzichtelijke lijst met dingen die zij zoal maakt zodat we een idee konden vormen. Zij dacht enthousiast mee en kwam ook met hele goede suggesties. Zij heeft zelfs de decoratie van de cupcakes aangepast aan het "thema" van de decoratie die wij thuis hadden hangen.
Wij hebben zorgeloos de sleutel bij haar achter kunnen laten zodat ze, na het opruimen, de deur achter zich dicht kon doen en de sleutel weer door de brievenbus kon gooien.
Naast het heerlijke eten is Inge lief, enthousiast en denkt zij heel erg goed mee met je wensen. Het is duidelijk haar missie om diensten te verlenen die voorbij gaan aan alle verwachtingen.
Wij hadden ook een gast met een bijzonder moeilijk dieet. Nadat wij een lijst van allergieën hebben doorgestuurd heeft zij speciaal voor deze gast mooie creaties gemaakt. Het eten was voor deze gast erg lekker maar ook nog vrij origineel, wat moeilijk is als het een veganist met vele allergieën betreft.
Het eten was overheerlijk en daar is dan ook goed van genoten. Er waren op het laatste moment meer gasten dan gepland door omstandigheden maar Inge had zo veel gemaakt dat dat absoluut geen probleem was.
Ik kan haar van harte aanraden.

Reageer

Marjolein van Dongen29-08-2018 15:43

Hoi Inge,

nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van het Italiaanse buffet. Voor 80 mensen alles warm aan leveren , wat een klus. Het smaakte heerlijk en we hebben veel complimenten gehad. AlaInge: warm aanbevolen !

Reageer

Andrien van Roon27-06-2017 11:30

Wij hebben al een paar keer genoten van Inge's heerlijke schotels en haar vriendelijke en flexibele service; dankjewel Inge!

Reageer

Brigitte08-05-2017 09:43

Hai Inge,
Wat hebben we genoten van jouw héérlijke lunch!! Er was je niks teveel, we hadden een aantal personen met dieetwensen, en daar kon je wel wat mee!! Zeker voor herhaling vatbaar!! Nogmaals bedankt!!

Groetjes van mij,
Jeannette

Reageer

Jeannette22-02-2017 16:02

Gisteren van een waanzinnig lekkere paprikasoep genoten. Gemaakt en geserveerd door Inge. Dat smaakt naar meer.

Reageer

Romy27-11-2015 09:32

Dank je wel, Inge, voor de heerlijke taarten voor mijn verjaardagsfeest! Ze waren allemaal heerlijk. Groeten uit Onderdendam. 

Reageer

Marte17-03-2013 15:34

Beste Inge, Op zaterdag 16 februari jl. verzorgde jij voor ons een geweldig Marokkaans buffet ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man. Het was best een klus want het moest voor 40 man/vrouw zijn. Maar ik kan je zeggen iedereen heeft enorm genoten van jouw lekkere eten. En wat is een feestje zonder lekker eten nietwaar? Tot slot had je ook nog een geweldige taart gemaakt, geheel in overeenstemming met de tekening op de uitnodiging. Echt heel creatief en natuurlijk vooral ook weer heel smakelijk. De hoeveelheid was echt perfect. We hielden niet veel over en het was ook zeker niet te weinig. Best moeilijk uit te kienen als het om 40 personen gaat. Al met al dus een waar succes. Heel erg bedankt voor je inzet Inge, ook namens Melle! En bij een volgend feestje zal ik zeker weer aan je denken, want je aanbod is enorm gevarieerd en nodigt zeker uit tot meer feestjes!! Lieve groetjes, Thessa

Reageer

Thessa Bakker22-02-2013 10:00

Lieve Inge,
Zondag 13 januari verzorgde jij een geweldige High Tea voor 20 personen bij mij thuis in Amsterdam. Hoewel ik jouw bakkunsten al een keer had geproefd, was ik toch verpletterd door de hoeveelheid, diversiteit en originaliteit van het buffet! Het was geweldig en heerlijk, ik heb alleen maar positieve reacties gehad en voor mij was het de meest ontspannen verjaardag ever! Nogmaals heel hartelijk dank, doen we nog een keer.

Reageer

Monica20-01-2013 10:48

Hoi Inge,Mijn complimenten voor de heerlijke taarten en de brownies. Op mijn werk heeft iedereen weer heerlijk gesmuld. En bedankt voor de extra service (de schalen en de taartschep).groetjes,Elles

Reageer

Elles08-08-2012 00:54

Beste Inge,Ik was onder de indruk van de Marokkaanse maaltijd + het toetjesbuffet wat je hebt gemaakt voor de verjaardag van Gert. Het was niet alleen erg lekker, maar ook zeer verzorgd.Ik ben dus meteen op je site gaan kijken en hou je zeker in gedachten (en zal reclame maken). Ik hoop dat je ook in de regio van Leiden levert!

Reageer

Annelies01-07-2012 07:35

«      1   |   2   |   3      »      
Reactieformulier

Reactieformulier